Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.
To trzymam
A co Ty tam robiłeś zamiast trasę głaskać to po Gryźlinach latasz Fergie głaskać
hm... właśnie będę w środę po południu w Olsztynie to może i na mnie jakaś czarna kawka będzie czekała
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Adaś nie byłeś jedyny z takim telefonem. Jest już coraz bliżej rajdu więc wszystko dawno jest zajęte poza miejscem na namiot. Trzeba się było zgłaszać wcześniej i wcześniej rezerwować hotel.
Fergie dzięki za zdjęcia. Następnym razem będziemy lecieć bliżej siebie jak warunki pozwolą to i efekt będzie lepszy.
zdjęcia super,
im bliżej siebie tym niebezpieczniej,
pozdrawiam wszystkich orłów,
też kiedyś latałem, aż znajomy w szczyrku przeciągnął i ........niestety wózek, po tej akcji mi przeszło
wysokich lotów życzę
MikeWs pisze:Adaś nie byłeś jedyny z takim telefonem. Jest już coraz bliżej rajdu więc wszystko dawno jest zajęte poza miejscem na namiot. Trzeba się było zgłaszać wcześniej i wcześniej rezerwować hotel.
a ja znalazłem u bardzo miłej pani pokój
Samurai "BLACK DRAGON" 1.6 92r
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew
Stang pisze:To trzymam
A co Ty tam robiłeś zamiast trasę głaskać to po Gryźlinach latasz Fergie głaskać
hm... właśnie będę w środę po południu w Olsztynie to może i na mnie jakaś czarna kawka będzie czekała
No to ja z Tobą do tego Olsztyna się chyba wybiorę ja tam małe czarne rozdają
Panowie, jest sprawa
Taka fajna kobitka z Off-Road Rescue Team (Daria - część z Was ją zna) wybiera się na Noc Kormorana, ale nie ma jak dotrzeć i liczy na Waszą pomoc. O tutaj sama do Was pisze: http://www.adrenalinka.pl/forum/viewtop ... f=6&t=1310
Pomożecie?
A propos, a Ty podtrzymujesz wersję naszej wspólnej reanimacji Stanga na próbie? Bo ja jak najbardziej Ale jakbym miała zawadzać, to mogę uzupełnić jakiś niedobór na innej próbie
Aha, spanie mam, więc się nie kłopocz z namiotem.
A propos, a Ty podtrzymujesz wersję naszej wspólnej reanimacji Stanga na próbie? Bo ja jak najbardziej Ale jakbym miała zawadzać, to mogę uzupełnić jakiś niedobór na innej próbie
Aha, spanie mam, więc się nie kłopocz z namiotem.
gdzie tam zawadzać, ja nawet nie biorę pod uwagę innej opcji myślę Stang też nie zgodzi się na żadną zmianę w tej kwestii