IV Noc Kormorana 2012 III runda PLP
Moderator: franc
Re: IV Noc Kormorana 2012 III runda PLP
Jak takowych zobaczycie na Nocy to pokażcie mi palcem. Sam wręczę im wpisowe i podziękuję.
Wind is the power, no wind is the pleasure.
a co ze zdjęciami z prób, doczekamy się?????
czy to będzie niespodzianka
czy to będzie niespodzianka
Ileż tych zdjęć przed imprezą? Nudno by później jechac było, a w nocy i tak wszystkie koty są czarne
Odsyłam do http://noc-kormorana.fala.elk.pl/lista-uczestnikow. Zostalo 7 miejsc, później wymieniamy na tych którzy uiscili myto
i próżno bedzie się wsciekac
Kuchnia juz bigos warzy
Odsyłam do http://noc-kormorana.fala.elk.pl/lista-uczestnikow. Zostalo 7 miejsc, później wymieniamy na tych którzy uiscili myto
Kuchnia juz bigos warzy
obiecywałeś zdjęcia dlatego pytam, już się nie mogę doczekać, dlatego z braku laku dobre i zdjęcia
Zdjęcia będą ale w przyszłym tygodniu. Nie chce mi się łazić bez sensu po próbach a i w robocie sporo zajęcia. Z resztą najciekawsze już pokazałem. Jak obstrykam wszystkie to nie będzie elementu zaskoczenia i niespodzianki 
nic nie pstrykaj- odchodzi się od zdjęć na rzecz jazdy terenowej

- Wujek Catkiller
i jeszcze niech poda dokładne głębokości w tych zasr... kałużach 
To nie sztuka to dokładnie dwie sztukiStang pisze:@Fergie dobra trzymam Cię za słowo zamiast pływania dostanę malowanie OK farbę będę miał ze sobą![]()
![]()
@Dendro nie doceniasz sztuki
http://noc-kormorana.fala.elk.pl/lista-uczestnikow - zostały DWA miejsca
Każde nastepne zgłoszenie potwierdzone wpłatą bedzie wypychać nieopłaconych/nieuzgodnionych na listę rezerwową
Trzymamy sie określonego limitu 60.
A głębokości zasr... kałuży zmieniają sie każdego dnia - od 30 cm do ..,30m. Nieostroznym przyda się ... akwelung
Trapy w kazdej ilosci mile widziane
Łopatka też, a i kotwiczki do cumowania mogą sie przydać
Każde nastepne zgłoszenie potwierdzone wpłatą bedzie wypychać nieopłaconych/nieuzgodnionych na listę rezerwową
Trzymamy sie określonego limitu 60.
A głębokości zasr... kałuży zmieniają sie każdego dnia - od 30 cm do ..,30m. Nieostroznym przyda się ... akwelung
Trapy w kazdej ilosci mile widziane
Łopatka też, a i kotwiczki do cumowania mogą sie przydać
http://noc-kormorana.fala.elk.pl/lista-uczestnikow - wstępna lista startowa została własnie ZAMKNIĘTA, jako, że wykorzystaliśmy limit.
Wszystkie "
" i "
" mają miejsca zapewnione. Natomiast Ci bez buziek mogą jeszcze zostać z list "wyparci" przez późniejsze zgłoszenia poparte zasileniem rajdowej kasy.
A zatem... do dzieła
Do startu zosało 360 godzin
Wszystkie "
A zatem... do dzieła
Do startu zosało 360 godzin
Ja tu se tak patrzę że trzeba tu coś poświntuszyć trochę bo coś cisza straszna 
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Nie świntusz tylko zaciskaj kciuki żebym resztę pozwoleń uzyskał. Ważą się losy betonowych płyt.
A tak a propos to spotkaliśmy się z Fergie znienacka wczoraj w Gryźlinach i trochę poplotkowaliśmy
Fergie dawaj zdjęcia bom bardzo ciekaw jak na niebie wyglądałem
A tak a propos to spotkaliśmy się z Fergie znienacka wczoraj w Gryźlinach i trochę poplotkowaliśmy
Fergie dawaj zdjęcia bom bardzo ciekaw jak na niebie wyglądałem
Mam prośbę i to wielką: nie dzwońcie do mnie w sprawie noclegów. Ja rozumiem że ludziska zrobili się wygodni i chcieliby w Hiltonie zamieszkać ale u licha to jest IMPREZA PRZEPRAWOWA
Pobliski hotel i agroturystyka są już zajęte i basta. Liczy się bezpośredni kontakt z naturą stąd spanie jest na bazie harcerskiej, która ma te udogodnienia w postaci sracza i prysznica. Obok jest jezioro a że to będzie lipiec to woda będzie już w miarę ciepła do kąpieli. Ci co byli w zeszłym roku mogą potwierdzić. Pogoda też jest zaklepana więc bez obaw. Natura Was nie zje. Brać namioty i przyjeżdżać.
- Wujek Catkiller
A pisać można ?MikeWs pisze:Mam prośbę i to wielką: nie dzwońcie do mnie w sprawie noclegów. ....
A w sprawie noclegów, to dysponuję sporą ilością pudeł kartonowych
chyba wiem przez kogo to napisał

Samurai "BLACK DRAGON" 1.6 92r
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew
ZEBRA OFF-ROAD Klub Sochaczew