Nie no bez przesady W tym roku nie ma alkoholu na campach to jakoś przejdzie. BTW w Wąsoszu ( 2 nocleg) jest mozliwość zamówienia skromnej kolacji na sali i posiedzenia sobie w ciepełku. Koszt ok. 30 zł/osoba. Myślę, że warto Niestety mój budżet ( jako, ze wycofało się kilka załóg w ostatniej chwili ) jest już napięty i nie mogę tego zrobić w ramach wpisowego. Nie myślcie, że żydzę ale doszło sporo opłat tzw przejazdowych i okołoimprezowych no i ni ma, ni ma, ni ma po prostu juz dudków W razie W ogień też będzie
Też mnie to dziwi. Niestety zaliczki mogą okazać się bezzwrotne w tej sytuacji Przykro mi aleśmy już ponieśli muchos kosztos
Z drugiej strony taka kameralna grupa jest fajniejsza w "byciu" razem
Wiem to po sierpniowej TP z zeszłego roku Tak, że nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło. Myślę, że jak nie przestanie padać ( a ma na zachodzie popadywać jeszcze do soboty ) to będziemy mieli frajdę
Na zachodzie słonecznie teraz, ale przez poprzedni tydzień lało, pola popodtapiane w lasach błocko więc będzie wesoło
U mnie plany wakacyjne się zweryfikowały trochę, do Murmańska nie jadę, ale za to na Zmotkę mam nadzieję. Transpolonia sierpniowa tylko z córką i może ze szwagrem zamiast żony.
Małżonka w 3-cim miesiącu więc jazda po wyjebach nie wskazana...normalnie wysyp jakiś dzieciów w tym roku
Jak ktoś chętny to spoko. Wydolnościowo jesteśmy przygotowani na 17-18 załóg ( rb, koszulki, logistyka itp. ) Na dzień dzisiejszy jest 13 i może jedna dojedzie. Tak więc spoko 1 lub 2 mozna przyjąć
Gorzej z pozwoleniami z lasów bo tam poszły już nr rej. Ale myslę, że da się ew. dopłacić na miejscu lub jakimis aneksami do umowy.
Pzdr
Przez kogo Chyba przez Radt-a bo on jedyny na MT-kach.
Jeżeli jest tak jak mieliśmy w czasie objazdu to bez kombinacji alpejskich czyt. rzeźbienia i winchowania się nie obejdzie. Przynajmniej śmietnik rady nie dawał