Ja w niedzielę tę najbliższą jadę do Pomiechówka na PolandBike- zobaczymy jak tam jest
Jabłonna
Re: Jabłonna
Ulka weź to olej i pojedź sobie rekreacyjnie
czyli bez niczego. A jak chcesz być ok to wykup za 30 zł pakiet z numerkiem i chipem i tyle. Rozbrat to przy Twoich tańcach jest przecież
Ja w niedzielę tę najbliższą jadę do Pomiechówka na PolandBike- zobaczymy jak tam jest
Franc, postrasz ich trochę w tym Polandzie naszym nowym teamem. Zrobimy tam porządek w przyszłym sezonie.
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
Ula jaki Ty masz wpływ tutaj na wszystkich
Minęła godzina od chwili kiedy zapytałaś o start, a już masz tyle odpowiedzi.
Wszyscy prześcigają się aby zdążyć z odpowiedzią
Niewątpliwie zadziałał Twój urok osobisty.
Minęła godzina od chwili kiedy zapytałaś o start, a już masz tyle odpowiedzi.
Wszyscy prześcigają się aby zdążyć z odpowiedzią
Niewątpliwie zadziałał Twój urok osobisty.
Y61 SUPER + SCOTT
no to niedobrze, że obowiązkowy....imbir pisze:Chip i przedni numer obowiązkowy, a ten na plecy dużo ludzi olewa.Ula-Kula pisze:oj chyba dopiero doczytałam, że to pakiet startowy czyli obowiazkowy....Nowik pisze: ...
Przy pierwszym starcie otrzymasz "pakiet startowy": chip, numer na kierę, numer na plecy, agrafki, zipy itp.
no dobrze, ale może nie muszę go przypinac?
Permanentna inwigilacja nie wytrzymam
Ostatnio zmieniony 23 września 2009, o 14:15 przez Ula-Kula, łącznie zmieniany 1 raz.
sektory to te M1,M2,M3....K1,K2, K3.... tak?Nowik pisze:Na bramkach kontrolują tylko sektory. Tył jedzie bez kontroli - jak Franc do tej pory
a hobby to już nie sektor?
ostatnio na forum MTB widzialam, że bez kasku już sie nie uda.... ale kask mam.imbir pisze:Jeżeli na gapę to nie musisz przypinać nic, tylko sobie jedziesz z uśmiechem. Organizator zgodnie z regulaminem ma prawo Cię zdjąć z trasy, ale takiego przypadku jeszcze nie widziałem. Franc jeździł od lat na gapę i bez kasku i nikt mu uwagi nie zwrócił. Możesz wykupić start i też nie przypinać chipa, to jest tylko dla Ciebie. Po wyścigu Twój start będzie zamieszczony w Twoim profilu na stronie mazovii, miejsce, czas, średnia pokonania dystansu, itp. Dużo ludzi jeździ w mazovii rekreacyjnie i się absolutnie nie ściga. Mamy i tatowie z dzieciakami, pełen luz i zabawa.Ula-Kula pisze:dzieki za info
tylko, że ja chipa nie potrzebuję, bo nie sądzę abym pobijała jakiekolwiek rekordy, chodzi mi tylko o to czy muszę go brać - bo ja nie chcę.....
Bardziej niepokoi mnie ta jazda z uśmiechem zamiast numerka
lepiej dodaj mi otuchy, a nie strasz.....ap4x4 pisze:Wiem ale chciałem Ulkę trochę postresowaćNowik pisze:Na bramkach kontrolują tylko sektory. Tył jedzie bez kontroli - jak Franc do tej pory
no właśnie chcę rekreacyjnie - zobaczyć jak to wygląda, ściganie zostawiam na następny rokfranc pisze:Ulka weź to olej i pojedź sobie rekreacyjnieczyli bez niczego. A jak chcesz być ok to wykup za 30 zł pakiet z numerkiem i chipem i tyle. Rozbrat to przy Twoich tańcach jest przecież
![]()
a chipa po zakończeniu mogę oddać, tak?
przy tańcach, tylko tańce mam we wtorki
właśnie chciałam zapytać o nią?
tylko boję się jej silnych nóg....
to Ty zacznij ją namawiać aby włączyła się do dyskusji a ja zrobię resztę
tylko boję się jej silnych nóg....
to Ty zacznij ją namawiać aby włączyła się do dyskusji a ja zrobię resztę
Ula myślałam o tym
ale jakoś brakuje mi motywacji, nie wykluczone że na tym krótkim dystansie bez treningu dam sobie radę i może, ale nie obiecuję 
Ula nie wiem czy wiesz ale w Radomiu byliśmy wszyscy.
Co prawda Benia i Alberto jako obserwatorzy. Ale Albercik powiedział że w Jabłonnej wystartuje
Co prawda Benia i Alberto jako obserwatorzy. Ale Albercik powiedział że w Jabłonnej wystartuje
Y61 SUPER + SCOTT
Benia, Ty się boisz, a co ja mam powiedzieć
nie martw się, to ja będę ostania a nie Ty
nie martw się, to ja będę ostania a nie Ty
z Albertem to ja się nie ścigamap4x4 pisze:Ula nie wiem czy wiesz ale w Radomiu byliśmy wszyscy.
Miło mi byłoby w każdym razie gdyby gdzieś ktoś znajomy był
W najgorszym przypadku pojedziemy z siostrą zakonną będzie dobrze, tak naprawdę Ula nie ma się czego bać to nie są Igrzyska Ol.