TransPolonia
Informuję, że nie jestem w stanie załatwić teraz żadnych dodatkowych miejsc noclegowych oprócz tych wymienionych powyżej.
W kilku miejscach coś możemy podpowiadać ale może być kicha
To jest długi weekend i ludzie nie bardzo chcą wynajmować na 1-ną noc
Tak jak pisałem mamy 8-max 10 miejsc pod dachem i niestety pierszeństwo mają Ci co zdecydowali się wcześniej
Na accuweather- jedyna prognoza, z której korzystam ( w górach zawsze się sprawdza ) przepowiadają jednak ciepły czas więc w namiocie ( tak naprawdę 4 noce ) nie powinno być źle
W razie W w Rytwianach możemy posiłkować się ośrodkiem w Golejowie
( powinny być miejsca ), w Białowieży jest dużo kwater i hoteli, nad kanałem mamy stodołę, w Rutce również a w Guji nieopodal agroturystykę.
W kilku miejscach coś możemy podpowiadać ale może być kicha
To jest długi weekend i ludzie nie bardzo chcą wynajmować na 1-ną noc
Tak jak pisałem mamy 8-max 10 miejsc pod dachem i niestety pierszeństwo mają Ci co zdecydowali się wcześniej
Na accuweather- jedyna prognoza, z której korzystam ( w górach zawsze się sprawdza ) przepowiadają jednak ciepły czas więc w namiocie ( tak naprawdę 4 noce ) nie powinno być źle
W razie W w Rytwianach możemy posiłkować się ośrodkiem w Golejowie
( powinny być miejsca ), w Białowieży jest dużo kwater i hoteli, nad kanałem mamy stodołę, w Rutce również a w Guji nieopodal agroturystykę.
Przykro mi @Francfranc pisze:No co TY![]()
Zdaje się że po raz kolejny jest taka sytuacja, że ludzie się zapisują - my odmawiamy innym i w rezultacie pojedzie 3/4 składu![]()
Dziwne to..................... kombinujcie towarzysze jak możecie![]()
Ale w moim przypadku to nie takie proste
Postaram się pojechać , bardzo chcę pojechać
Mam nadzieję że do jutra wieczorem wszystko mi się poukłada