Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.
Jedziemy jutro z Lesiem do Długosiodła robić roadbook. Po weekendzie relacja z wtopek. Została na dzień dzisiejszy połowa wolnych miejsc
Zapraszam do zapisów
Franc,
Mamy przyjaciól. I ci Przyjaciele na zgubę naszą mają dzieci. I te dzieci z innymi dziećmi mają mieć dzieci. A przedtem ślub. I wesele. I nas zaprosili. Na 30-ego. Buuuu. Nie pojadę na Zmotkę. Ale za to na Zmocie, ale zato na Zmocie ..... Powodzenia organizatorom i przyjemności uczestnikom zyczę,
Imprezka jest ready.
68 km trasy- 46 prób dla extremu i 34 dla Wyczynu
Tradycyjnie NIE do przejechania
W jednej rzeczce spędziliśmy 5 godzinek Ubogim człowiekiem byłem nie znając tych okolic
BANKIET I klasa .
Zostało 18 miejsc wolnych. I więcej nic nie napiszę. Kto nie zdąży ten trąba
Spoko w Wyczynie jest nieco łatwiej niż w Ekstremie ale objechać RB i podbić wszystko to.................duży szacun. Naprawdę wyszła zaje.....sta przeprawówka. Nie spodziewałem, że tak blisko Wawy jest tak miodnie I jeszcze coś co zawsze ujmuje mnie za serce- mega lokalesi- prawie Rutka. Gdyby nie działkowicze z miast wszelakich to zupełnie inny świat niż w tych zagonionych aglomeracjach
Czekam na komplet 40 załóg bo trasa ma spokojnie taką wydolność a organizacyjnie to wiecie, że wyżej to tylko Magam
Pozdro dla wszystkich
Franc
PS Aha i będzie to klasyk przeprawówki bez żadnych zbędnych pierdół jak myslałem z poczatku. Próby, punkty nawigacyjne, trial i 2 próby sędziowskie.
No